“Grounded woman” croquis maleri

kvinde maleri
Croquis på hørlærred. Måler 100x120

Det startede med en croquis tegning efter model og endte som maleri.

Denne kvinde har jeg arbejdet på igennem flere omgange og nu er hun hvor jeg gerne vil have hende. Det kan altid være vanskelig at bedømme hvornår jeg er “færdig” med maleriet, men jeg havde til mål at få noget ild, vand, jord og luft ind i maleriet – uden at der skulle være en skovsø. Hendes milde udtryk er kommet frem, mens hendes krop er afslappet, fri og pagt med naturen. Farverne omkring hende skaber dynamikken, passionen og der er masser at se på.

Croquis - udsnit close up. Hele maleriet måler 100x120
Grounded woman. Croquis – udsnit close up. Hele maleriet måler 100×120

Maleriet måler 100×120 så fylder godt på væggen og spiller perfekt på en hvid væg på soveværelset – badeværelset eller i stuen. Sommerhuset kunne sagten danne rammen for dette maleri. Sol, sommer og nydelse.  Maleriet tåler let fugt. Materialerne er akryl i god farvefast kvalitet og malet på hørlærred som vejer stabilt godt.

Croquis på hørlærred. Måler 100x120
Grounded woman. Croquis på hørlærred. Måler 100×120

Croquis betyder at maleriet er malet efter nøgen model. Men i og med at jeg har transformeret hende over nogle år, så var det kun i starten at der var en levende model. Denne endelige udgave startede jeg på i foråret og nu synes jeg omsider at hun er “landet”. Landet lige midt i universet som leder mig hen på titlen : “Grounded woman”. Grounded woman som stå ved sig selv med ophøjet ro og så meget overblik, at hun kan lukke øjnene.

Prisen på dette maleri er kr. 10.000 ( incl. printet A4 tegning i sort ramme, se nedenstående)

Maleriet kan beses efter aftale. Kontakt mig på 4076 6990 /Merete Helbech Hansen

Jeg kommer også gerne og fremviser i dine egne omgivelser efter aftale.

Maleriet er her i mit alternative showroom.
Grounded woman. Maleriet er her i mit alternative showroom. Signeret print A4 i sort ramme, følger med ved køb af maleriet.

Be the first to comment

Leave a Reply