Fotografen

Mørkekammer og papirfotos – det var engang, men det var dengang da fotografen Merete, startede med at fotografere. I skolen var jeg heldig at fotolære blev en mulighed på skoleskemaet og som ung arbejdede jeg hos en reklamefotograf på Amager i en skøn nedlagt fabrik. Timer blev brugt i mørkekammeret og jeg kan stadig smage og lugte væskerne. Kamera og taske vejede en skæv skulder, men der åbnede sig en verden for mig. Jeg gik København tynd og fotograferede livet og stemninger.

Tiden er nu digital og der kan leges på andre måder. Motivet, vinklen og stemningen skal fanges, og gerne så det kan mærkes. Jeg ved aldrig hvornår jeg møder mit næste motiv og tager gerne rundkørslen en ekstra gang hvis mit øje fanger “det”. Autentiske fotos der siger noget, om det er arbejdende hænder, produkter eller et særligt blik.

Merete Helbech Hansen på fotoopgave i det grønne.
Merete Helbech Hansen på fotoopgave i det grønne.

Denne hjemmeside/website er endnu et vindue til min kreative verden, hvor jeg inviterer dig indenfor og byder dig velkommen til at følge min proces og udvikling.
Her vil være noget historie om min proces og der vil være forskellige “Tips & Tricks” som du måske få gavn eller inspiration af.
Jeg vil præsentere nogle af mine produkter og vise hvad jeg ellers går rundt og skaber eller arbejder med.

Min kreative verden har flere grene fra tegning/illustration og maleri – foto som portræt, produkt eller stemninger.
Endvidere er jeg kreativ konsulent med sparring, inspiration og formidling

Mit hjem er mit studie, med egen Art-shop. Jeg afholder workshops i både studie og haven, udstiller faste steder samt ad hoc efter aftale.

Jeg bor i Skibinge/Præstø og åbner gerne døren for besøg efter aftale. Ring blot 4076 6990 eller mail: artbymerete@gmail.com

Velkommen 🙂