Shoppen – Nyt tiltag

Shoppen er nyt tiltag og under opbygning her på siden. Tanken er at mine produkter vil blive præsenteret og med bedre overblik. Det er ikke en almindelig e-shop, i og med at mine produkter ofte er unikaer dvs. der findes kun et eller få eksemplarer af de enkelte produkter. Produkter som tjenesteydelser vil typisk også være noget der skal aftales på forhånd, så alle køb og forspørgseler aftale direkte med mig.

Art-shoppen er den fysiske butik i Skibinge/Præstø på min privat adresse, hvor også jeg har mit studie og min kreative have og uderum. Art-Shoppen er åbent efter aftale og ved særlige arrangementer som foredrag, workshops, Åbent Hus mm.. Lav en aftale om besøg i Art-Shoppen

Hos dig er det også muligt at lave en aftale,  om det er privat eller i virksomhed. At se malerierne i de omgivelser som de skal hænge i, kan give rigtig god mening, og jeg kommer gerne med de malerier som du ønsker at kigge nærmere på. Book et besøg direkte med mig

Book et besøgBestil en vare│vil du vide mere så kontakt mig på 4076 6990 eller artbymerete@gmail.com

Med farveglade hilsner Merete Helbech Hansen 🙂