Det blev en Bernie

Bernie liker mine kvinder

Præsidentvalget forløb roligt. En udeblev. En ny kom til.

Og Bernie Sanders gik viralt. Sådan helt total amok, jorden rundt.

Verden forstummede pludselig og der kom blot glæde og optimisme.

OG SÅ KOM Bernie. Bernie Sanders var pludselig allevegne med varme, kreativitet og humor som blev løftet allevegne. Det bedste punktum for det amerikanske valg og D. Thump. Jeg blev inspireret af dette og valgte Bernie til at markere præsidentvalget 2021.

Bernie kom selvfølgelig også forbi her i Skibinge/Præstø for at kigge på mine malerier. Tak Bernie

Bernie Sanders med strikluffer, mundbind og klapstol. 
Her spottet på min gårdsplads til "Drive-in Garage-salg"
Merete Helbech
Bernie Sanders med strikluffer, mundbind og klapstol.
Her spottet på min gårdsplads til “Drive-in Garage-salg”
Merete Helbech