Designerlamper med Meretes penselstrøg

Esko Designerlamper med Merete Helbech Hansen's penselstrøg på skærm og med maleri i passepartout i samme design. Unika design så det batter.

Inspireret af Harlekin og forårs tulipaner i Tivolibuketter, uden dog hverken at skulle ligne tulipaner eller Harlekin mønstret, så var det farve vildskaben som jeg ønskede at føre over på de stilrene designerlamper fra Esko Design i Præstø

Fredelige så de ud da jeg startede, og må indrømme at jeg måtte tage tilløb til at køre sandpapiret over den flotte matte lakering på Esko Design lampe kaldet “Cowbelle”

siger Merete Helbech Hansen

Esko lamperne Cowbelle startede som mathvide, fik en gang med sandpapiret og grundingen kunne begynde.
Esko lamperne Cowbelle startede som mathvide, fik en gang med sandpapiret og grundingen kunne begynde.

Jeg tænder på Esko’s lamper

Fra at jeg oplevede Esko Designs lamper første gang, blev jeg med det samme vild med både design og valg af materialer. At jeg senere fandt ud af muligheder i valg af farver, som jo er noget jeg vægter i indretningen, blev jeg jo nærmest helt ør. Samarbejdet med Esko Schmidt-Sørensen har udviklet sig til at jeg forhandler Esko Designs lamper, hvor jeg besøger erhvervsliv og detail forhandlere.

Da mit hjem som også er mit studie, arbejdsplads og Art-shop bærer det naturligvis præg af en farveglad kreativ sjæl der bor her. En dag hvor Production Manager Jan Grønhøj kom forbi fra Esko Design – gik der ikke lang tid før vi var igang med at produktudvikle på mulighederne for at jeg kunne dekorere udvalgte lamper fra Esko Designs collection.

Sådan et samarbejde er en fantastisk gave og nye idéer udvikles med tiden.

Farvernes vildskab bryder med den stilrene lampe fra Esko Design

Helt unikke lamper der dekorerer og lyser op i rummet. Inspireret af Harlekins mange farver og tulipanernes Tivoli buketter.

Cowbelle fra Esko Design i Præstø, dekoreret af Merete Helbech Hansen i Skibinge/Præstø
Cowbelle fra Esko Design i Præstø, dekoreret af Merete Helbech Hansen i Skibinge/Præstø Merete forhandler lamper fra Esko Design – med og uden dekoration. Merete vægter især farvevalget af lamperne ved bestilling så det passer til det øvrige interiør i rummet hvor Esko lamperne skal lyse op.

Lampe og maleri matcher

Udover at jeg ville give den gas med farverne, ville jeg samtidig male to billeder som matcher lamperne. Malerierne er malet på kraftigt lækkert papir og sat i sort passepartout ramme. Den sorte ramme blev udgangspunktet i farvevalget på stofledningen da denne skulle monteres.

esko design_art by merete helbech hansen_merete helbech hansen_cowbelle_small_3_designerlamper (1024x656)
Esko Design “Cowbelle Pendant small med sort stofledning og dekoreret af Merete Helbech Hansen. Fokuseret nedadrettet lys med et LED board som lyser i 50.000 timer. Cowbelle serien er med i den større serie som kaldes Præstø serien.

Prisen på “Cowbelle” designerlamper

“Cowbelle Pendant small med LED board med 50.000 lys timer, dekoreret af Merete Helbech Hansen, incl. maleri i passepartoutramme kr. 4.500 incl.moms

Ved køb af begge lamper/malerier kr. 8.000 incl. moms.

Lørdag d. 11. og 18. marts holder jeg åbent fra kl. 12 til 14 i Kunstnerhuset Smedetræde 9, Skibinge/Præstø, og ellers efter aftale på telefon 4076 6990 eller artbymerete@gmail.com

Der findes kun de to eksemplarer af designerlampe og maleri, og naturligvis er det ikke helt identiske – så først til mølle.

Prisen for en Cowbelle lampe uden maleri og dekoration kr. 3.499 incl.moms

For kun 1.001 kr. mere – får du en kunstdekoreret lampe og maleri i passepartout

Sort ramme - sort ledning.
Sort ramme – sort ledning.
Kontrasten mellem sort stofledning, rå aluminium og stærke farver, skaber en stærk effekt.
Kontrasten mellem sort stofledning, rå aluminium og stærke farver, skaber en stærk effekt på de velkendte designerlamper fra Esko Design i Præstø.

Ingen lamper eller malerier er ens

Der er tale om helt særlige unikaer når Esko Design's lampe Cowbelle kan købes dekoreret og med passepartout billede malet af Merete Helbech Hansen
Der er tale om helt særlige unikaer når Esko Design’s lampe Cowbelle kan købes dekoreret og med passepartout billede malet af Merete Helbech Hansen
Esko Design Cowbelle med maleri i passpartoutramme. Lamperne er med LED lyd med 50.000 timer brændetid. Svarer til at have lampen tændt non-stop i over 5 år.
Esko Design Cowbelle med maleri i passpartoutramme.
Lamperne er med LED lyd med 50.000 timer brændetid. Svarer til at have lampen tændt non-stop i over 5 år.

Pressen skrev

Så kom de malede Esko Design lamper også i avisen. Sjællandske havde en stor artikel fredag d. 10. marts 2017 og lampeprojektet. Dejligt

Sjællandske bragte en stor artikel fredag d. 10. marts om de unikke Esko lamper.
Sjællandske bragte en stor artikel fredag d. 10. marts om de unikke Esko lamper.

 Netavisen vordingborg.in skrev 

vordingborg.in 16.marts 2017. Læs her 🙂

Se mere fra Esko Design her