Learn Danish with Thomas

med illustrationer

Merete Helbech. Learn danish. Thomas Helbech
Bliv en haj til det danske sprog. Nyt online kursus på vej til virksomheder og private.

Nyt online kursus under udvikling

Vil du gerne Learn Danish?, eller kender du nogen? måske på din arbejdsplads eller virksomhed.

Efter 6 års undervisning i dansk kommer Thomas nu noget helt unikt målrettet til virksomheder og organisationer.

Learn Danish with Thomas.

Thomas Helbech er i fuld gang med at skabe nye workbooks til brug i sin danskundervisning, hvor der både er læsestof, videoer og opgaver. Det hele er krydret med illustrationer fra min hånd.

Den 4. E-book med mine illustrationer

Selve processen er helt fantastisk idet Thomas befinder sig lige nu i Madrid, mens jeg sidder i Præstø. Der bliver skrevet og talt igennem Skype, så processen er hurtig og tæt. Vi har gjort det før, så det kører bare, det er den 4. E-book som jeg har lavet illustrationer til af Thomas bøger.

Danskundervisning

Thomas underviser i dansk via Skype og har udviklet en hel unik måde at få sine elever til at lære og at hjælpe med at fastholde motivationen, gennem kreativ indlæring og passion. Ingen  elever er ens, den enkelte elev oplever at Thomas finder interesser hos eleven og underviser derfra.

Hvorfor lære dansk? Her er nogle elevers gode grunde.

Bill på 60 år fra USA, skulle lære dansk i anledning af sin datters bryllup, og da Bill’s datter nu bor i Danmark, måtte han lige blive godt klædt på, i mere end en forstand.

Hamid på 38 fra Iran, tog daglige lektioner i over et år, mens han passede sit job hos DONG i Danmark, som udover Danmark ofte flyver til Tyskland og England.

Anezka fra Tjekkiet og Rodrigo fra Columbia, lærte dansk som et par, med det formål at flytte til Danmark inden for et par år.

Thomas har hjulpet elever i både øst og vest

Thomas startede sine dansk projekter for 6 år siden, da han boede i Japan og lige var hjemme at vende en tur i Danmark. Selve Dansk undervisningen, via Skype og Youtube startede for 4 år siden da Thomas igen var i Japan.

En af Thomas’ tidligere elever

Liam Jon Pilmore fra England, bor nu i Danmark og sammen skaber de undervisningsvideoer, bøger mm.. Liam er så stærk i det danske at han underviser i dansk og laver holdundervisning i København.

11.000 følgere på YouTube

Gennem vedholdende, og dedikeret arbejde er det gennem årene lykkedes Thomas at kunne tilbyde: 1:1 Skype sessions, e-bøger, foredrag, abonnementsordninger i tre forskellige prisklasser, samt den frie Youtube kanal som har over 11.000 følgere i dag.

YouTube kanalen – A taste of Danish kan du abonnere på gratis her

Jeg tegner og speaker

Som gammel “reklamespeaker” i medieverden, falder det naturligt at jeg speaker nogle af videoerne her fra mit hjemmestudie i Præstø, når der skal ord og phraser på danskundervisning og materialerne.

Tegneriet kom hurtigt med i Thomas første bøger og herligt har det været at illustrere og samtidig få pudset mit eget engelske – Learn danish.

Vi sparrer og krammer over Skype

Kontakten er hurtig og vi vender, drejer og udvikler og sparrer på det nye produkt, som er målrettet til erhvervsliv og organisationer i Danmark, hvor der er behov for danskundervisning.

Testimonial – Rosie siger

“No you don’t need to shave, you look adorable with a beard and you make learning Danish fun! I think having your channel pop up on my feed keeps me motivated. Thank you so much for making these videos!”

Hvem siger at danskundervisning behøver at være kedeligt?
prøv at se denne video hvor Thomas forklarer noget om motivation og lysten til at lære. Og jeg er iøvrig helt enig med Rosie omkring Thomas’ skæg der.

Learn Danish with Thomas video på YOUTUBE

Gang i tegnegrejet

Processen i at skabe illustrationer foregår ved at jeg læser e-bogen og ser de videoer der er lagt i undervisningsmaterialet. Finder de ledige pladser som jeg så fylder ud med illustrationer, Dette er også med til at skabe variation i undervisningsforløbet. Mental pause når man lige kan se på en illustration. Det har indtil flere elever bemærket positivt.

Merete Helbech. Learn danish
Stilen er “Grafisk Facilitering”. Enkel og fortællende.
Illustration Merete Helbech
Merete Helbech. Learn danish. Thomas Helbech
Bliv en haj til det danske sprog. Nyt online kursus på vej til virksomheder og private.

 

Thomas Helbech. Learn danish with Thomas
Thomas Helbech sommeren 2018 og i Danmark nogle måneder.

Tilbageblik

Den første bog vi samarbejdede om

“The Ultimate Danish Phrasebook” tilbage i 2016 og stadig aktuel, med over 2000 gloser, 26 kapitler og talrige sætningseksempler, krydret med illustrationer.

Merete Helbech. Presse
Thomas og jeg her på café i Spanien hvor vi gennemgår illustrationer til brug i Thomas Helbech’s E-bog – “The Ultimate Danish Phrasebook”

På Saxo.com kan man købe E-bogen, “The Ultimate Danish Phrasebook” forfattet af Thomas Helbech Hansen og illustreret af Merete Helbech Hansen. Kr. 65.- og den lander i din mail.