Nytårskur i Kunstnerhuset

Nytårskur /Merete Helbech Hansen

Har du lyst til at komme på NYTÅRSKUR hos mig?

Så er det lige det jeg byder op til – og du er bare så meget velkommen.

Søndag d. 14. januar kl. 14.00 byder jeg på et glas bobler og en hyggelig kunstsnak i mit kreative hus i Skibinge.

2018 byder på mere kreativitet – spændende opgaver og idéer som presser på. Samtidig er det 10 år siden jeg rykkede helt om i huset og staffeliet fik den centrale plads mit i stuen. Siden er der rigtig mange lærreder der har fået sig en tur med penslen. Igennem de 10 år har jeg mødt så megen støtte og opbakning, som har været pivvigtig, når man som kreativ sjæl kaster sig groft sagt ud med blottet sjæl og viser sine værker.

Denne opbakning ønsker jeg også at sige TAK for, samtidig at takke på forhånd for de næste 10 år.

Henover denne jul har jeg igen rykket om i huset og konstateret at jeg har en skøn samling at høje smukke glas som jeg vil nyde at skænke dig et glas bobler og du er velkommen til at have ledsager med under armen.

Jeg har samlet malerier og effekter, noget nyt, noget gammelt – og noget der aldrig har været vist frem. Så kom gerne nysgerrig og måske med lyst til at få noget kreativt med hjem – til særlige nytårskur – priser.

PS. Abonnerer du på mine mails, så hold lige ekstra øje – der er kunstnerkroner du kan bruge på denne Nytårskur. Måske du ikke får mine mails – så kan du signe dig op her på dette link

Sign dig op på mit NYHEDSBREV her på siden

Til sidst vil jeg ønske dig det bedste år indtil videre, og jeg håber meget at vi ses til NYTÅRSKUR søndag d. 14. januar kl. 14 -17

Bedste nytårshilsener herfra

Merete Helbech Hansen

4076 6990

Smedestræde 9, Skibinge

4720 Præstø


Facebook Begivenhed Nytårskur

Valg-Posters her ved mit hus i Skibinge ved Præstø. Iøvrigt altid åben for besøg efter aftale. Kontakt mig på 4076 6990 eller artbymerete@gmail.com
Her det bette kunstnerhus Smedestræde 9, i Skibinge – her set fra østsiden, når du kommer fra Mønvej. Valget er dog ovre nu, men måske der kommer en valgplakat op i anledningen af nytårskur – hvem ved?

Glæder mig til 2018 – gør du også?

Bestil "TO DO" fra kr. 250.- Konakt på 4076 6990 ellet artbymerete@gmail.com Illustration Merete Helbech Hansen
Bestil “TO DO” fra kr. 250.-
Konakt på 4076 6990 ellet artbymerete@gmail.com
Illustration Merete Helbech Hansen