Påskeæg med fyld

Gavekort som gaveidé

Merete Helbech. Gavekort. Påskeæg
Sæson for æglægning og endda med fyld. Bestil dit påskeæg med gavekort på 40766990 eller meretehelbech@mail.com

Bliv påskeklar med et påskeæg – med fyld

Gaver glæder på alle dage og anledninger, og påskeæg er ingen undtagelse. Disse påskeæg er dog med overraskende fyld, som IKKE skal svedes væk på løbebåndet, men kan bruges til kreative ting og kunst fra min hånd. Alle påskeæg er håndmalede og unikke.

I ægget er der et gavekort

Og du bestemmer selv beløbet om det skal være 500 kr. eller 5.000 kr. eller noget helt tredje, dog minimum kr. 250.- incl. æg.

Eksempler på udvalg af produkter

A4 posters som er printet, eller printes on demand, kr. 250.-

Malerier fra 500.- til 14.000.-

Papirmalerier i passepartout fra kr. 450.- small. Kr. 950.- medium. Kr. 1.600.- Large. Kr. 1.900 X-Large

Cykel/bil portræt 50×70 kr. 1.900, + A4, +digital version KAMPAGNEPRIS kr. 1.500.-, ved bestilling mens jeg udstiller på Café Einstein

Personlige tegninger A4 kr. 950.-

Tegninger til kommerciel brug aftales nærmere.

Bliv inspireret

Jeg udstiller flere steder i Vordingborg, hvor du kan blive inspireret eller her på hjemmesiden. Du kan også vælge at besøge mig i Skibinge/Præstø og se aktuelle ting jeg har gang, eller udvalg af værker som ikke bliver udstillet, som erotiske tegninger og malerier mm.

Merete Helbech. Gavekort
Gavekort til frit brug af produkter eller bestillinger hos Merete Helbech

Først til mølle

Påskeæggene er i gang med at blive lagt og du vælger selv, hvilket æg og beløbet på gavekortet. Påskeægget kan afhentes i Skibinge/Præstø i min Art-shop eller efter anden aftale. Bestil på 4076 6990 og vi aftaler leveringen. Jeg holder åbent for besøg – også aften og i weekenderne efter aftale. meretehelbech@gmail.com

Merete Helbech. Gavekort. Påskeæg
Sæson for æglægning og endda med fyld. Bestil dit påskeæg med gavekort på 40766990 eller meretehelbech@mail.com

Aktuelle udstillingssteder

Café Einstein, Vordingborg – cykelportrætter 50×70 i passepartoutrammer.

Sjællandske, Vordingborg – malerier i vinduerne, og fast udstilling i stueetagen. i Receptionen hænger et stort maleri lavet efter B&O bestilling på malerier til brug i deres reklame/markedsføring af TV. Valgplakater hænger på vej op til redaktionen. Salgskontoret er der malerier på papir i passepartoutrammer 8 stk..

RaFi Kontorforsyning, Vordingborg – illustrationer og posters er udstillet. Tag også et kig i SHOWBOOK.

Videnshuset, Vordingborg – malerier på gangareal, samt endnu et stort maleri lavet efter Bang & Olufsen bestilling på malerier til brug i deres reklame/markedsføring af TV, som hænger hos Psykolog Merete Agger.

Bestil dit æg

Kontakt mig på 4076 6990 eller meretehelbech@gmail.com og vi aftaler beløb og levering. Betaling MobilePay 40766990 og husk der er “først til mølle” for udvalget, da alle æg er unikke og håndmalede af mig, Merete Helbech.