Udstiller nu i Hollænderhaven

Udstilling og kontorudsmykning

En absolut fornøjelse at kunne fortælle at jeg har stået for udsmykningen i RUM 3, nedenunder i Hollænderhaven i Vordingborg centrum.

Hollænderhaven er et fantastisk sted med flere muligheder for fest- eller mødefaciliteter. Så hvis du overvejer at booke lokaler kontakter du blot Bente og Robert som vil guide dig til de bedst egnede lokaler til dig.

Hvis du vil se lokaler eller kunst der er udstillet, så kontakt Bente og Robert på 40777800, Hollænderhaven i Vordingborg

I festlokalerne nedenunder i RUM 1, 2 og 3 er lokalerne udsmykket af tre forskellige kunstnere.

i RUM 1, udstiller Marianne Christensen sine farverige fantasifigurer, malet på papir og lagt i passepartout rammer.

I RUM 2, udstiller Liselotte Hegelund Petersen sine smukke fotos med motiver hentet fra naturen.

I RUM 3, udstiller jeg, Merete Helbech med nonfigurative billeder malet på papir og i passepartout rammer. Billederne er fremstillet specielt til dette lokale.

Det er nedenunder vi udstiller i hvert vores lokale. Lokalerne benyttes til sammenkomster som f.eks. møder eller fester.

“Think creative – Look at art”

Er en serie som jeg ofte laver til specifikke rum og opgaver. Det kan både være til hjem eller virksomheder. Det er den stil jeg har valgt at benytte her i Hollænderhaven.

Inden jeg startede med at male billederne, har jeg taget en del fotos af stedet og udvalgt en farveskala, som jeg synes passer ind i lokalets farver og øvrige interiør.

Materialet er akryl på papir, mealet med forskellige teknikker og redskaber. Alle er unikaer, og alle er malet i samme proces, altså her otte billeder malet på samme tid og flere dage.

Læs mere om Merete Helbech

Merete Helbech

I Rum 3 i Hollænderhaven, finder du værker lavet af Merete Helbech.

Merete har valgt at skabe nogle billeder, som matcher farverne på rummets farver og interiør.

Billederne er malet på papir med forskellige teknikker og i udstillingsrammer med passepartout. Selve papirmaleriet måler 50×70. Sælges også uden ramme.

Serien kaldes ”Think creative – look at art” og produceres løbende alt efter hvor billederne skal hænge. Ofte er det kontormiljøer hvor der ønskes en ensartethed i kontorudsmykningen, men også i private hjem enkelt eller flere billeder samlet.

Billederne sælges enkeltvis, parvis eller flere samlet.

Har du selv en ramme, så kan du returnere udstillingsrammen og blive refunderet kr. 100.-. Kontakt Merete for tilbud.

Merete har malet og været kreativ siden barnsben og bl.a. blevet undervist af Ulrik Hoff i en længere årrække, har færdes i reklameverdenen, og blevet undervist i Henri Matisse hus i Vence i sydfrankrig, hvilket har sat sit aftryk i hendes tegninger og illustrationer, som spænder fra croquis til streger med humor.

Der springes let rundt i forskellige kunstgenrer og idéerne kommer som en flersporsmotorvej i godt tempo.

Unika, netop lagt i passepartout og på vej i ramme. /Merete Helbech

Følg Merete Helbech på

Facebook.com/meretehelbech

Instagram@meretehelbech

meretehelbech@gmail.com

4076 6990

Du er velkommen til at kontakte Merete, som er bosiddende i Skibinge/Præstø, hvor du også kan besigtige nogle af hendes kreative værker efter aftale.

Malerier │ Illustrationer

Leje│Eje

B2B│B2C

Kontorudsmykning på bestilling

Billederne som er malet med akryl på papir, er alle unikaer og signeret med blyant. /Merete Helbech