Udstilling hos Sjællandske/ Sydsjællands Tidende

Malerier til privaten eller virksomheden

Opdateret

Sjællandske marts 2021

I al hast i februar måtte jeg fylde vinduerne hos Sjællandske og Sydsjællands Tidende i Vordingborg. Planen var ellers at jeg skulle udstille i marts, men droppede lige de oprindelige udstillingsplaner og valgte at udstille nogle af de sort hvide malerier. Hvilket betyder jeg udstiller både februar og marts hos Sjællandske Algade 40 Vordingborg.

Hvis du vil se udstillingen sammen med mig eller interreseret i at investere i nogle billeder, så giv mig et praj på mobil / 4076 6990 eller meretehelbech@gmail.com

Det har jeg skrevet en pressemeddelse om

Det enkle, det lyse, det mørke.

Malerier til det enkle hjem eller som kontorudsmykning i virksomheden.

Merete Helbech udstiller i Sjællandske/Sydsjællands Tidende vinduer, ud til Algade 40 i Vordingborg.

Modpolerne har inspireret MH til at lave nogle større lærreder, med konceptet i blot at benytte sort og hvid.

Det helt enkle er gået igen, i også mindre værker på papir og da det er papir, er der ikke plads til fortrydelser, så det er med kyndig hånd at malerstrøgne lægges.

Den udfordring er MH vild med, og der eksperimenteres yderligere i den genre i hjemmet, hvor kreativiteten udfolder sig og også workshops afholdes, inde som ude.

Merete har malet og været kreativ siden barnsben, og er bl.a. blevet undervist af Ulrik Hoff i en længere årrække i både tegning og maling, har færdes i reklameverdenen, og blevet undervist på kunstskoler, i Henri Matisse’ hus i Vence i sydfrankrig, hvilket har sat sit aftryk i hendes malerier, tegninger og illustrationer, som spænder fra croquis til streger med humor.

Der springes let rundt i forskellige kunstgenrer og idéerne kommer som en flersporsmotorvej i godt tempo.

Du er velkommen til at kontakte Merete, som er bosiddende i Skibinge/Præstø, hvor du også kan besigtige nogle af hendes kreative værker efter aftale.

Følg Merete Helbech på

Facebook.com/meretehelbech

Instagram@meretehelbech

meretehelbech.dk

meretehelbech@gmail.com

4076 6990