Valentinsdag

og man må gerne forkæle sig selv

Tanker, hilsener og gaver. Til en du kær eller til dig selv.

At glæde hinanden har altid været vigtigt, meeeen sne, kulde og Corona får da lige skruet op for varmen og betænksomheden her på Valentinsdag.

Uanset om det er til kæresten eller en selv. Og jeg hjælper dig gerne om det så lige er Valentinsdag eller ej.

Posters

A4 Posters printer jeg “on demand” altså efter behov og har efterhånden et større udvalg i hjerter, Valensdag, søde ord og andre posters der kan gøre lykke på Valentinsdag eller andre dage man gerne vil forsøde. Nogle gange får jeg forespørgelser som jeg så derefter tegner, så hvis du tumler med en idé, så hold dig endelig ikke tilbage.

Max størrelse på print på kunstfotopapir er A4. Er det større printer jeg “ud afhuset” hvilket også kan lade sig gøre med ekstra dages levering og priser.

Har du selv en lille ramme, printer jeg gerne i den passende størrelse og skærer til, så det hele spiller.

Personlige tegninger

At give en helt personlig tegning, er noget helt unikt.

Jeg laver gerne personlige tegninger efter dit eget foto og om det er din cykel, bil, båd, motorcykel eller luftballon. Tegningen printes på A4 på særligt fotopapir med en lækker kunstfinish.

Personlige croquis eller erotiske tegninger, også lavet efter dit private foto og printet i A4 størrelse. Det kunne være dig selv der skal tegnes som gave til kæresten eller måske til dig selv.

En personlig tegning kan også være noget helt tredie som kun du ved – det tegner jeg også gerne. Udfordringer er velkomne.

Gavekort

Gavekort kan bestilles og jeg tegner gavekoret i den stil som gavekortet er tiltænkt, om det er til et cykelportræt, maleri, en croquis tegning eller noget helt fjerde.

Uanset kan gavekortet benyttes til alle mine egne produktioner.

Malerier

Malerier laver jeg på lærred og papir.

Malerier kan både lejes eller ejes.

Se malerier, Book et møde og se mere via Skype, eller messenger.

Kom nærmere og se malerier på min gårdsplads eller garage. Det er det tætteste jeg kommer mine sædvanlige “Åbent hus”, “Nytårskur” mm. grundet Covid19 situationen. Jeg leverer fortsat malerier og værker for køb eller udlån. Vi finder altid en løsning.

Malerier til leje eller eje. Papir eller lærred. Til privaten eller virksomheden.
Merete Helbech
Skab godt klima i virksomheden med den rette kontorudsmykning. Hør mere om eje eller leje. /Merete Helbech
Skab steming og helhed i hjemmet, med unikke malerier. Hør mere om mulighederne/
Merete Helbech
Malerier er med til at bryde og samle. /Merete Helbech