Hvad er klokken? Illustrationen har svaret

Illustration

Merete Helbech. Illustration
Morgen eller aften? Illustration Merete Helbech

Kan du også have svært med det, med klokken ???? Illustrationen giver dig straks svaret og jeg hjælper gerne med tegninger / illustrationer både i privaten eller i virksomheden.

?Jeg tegner stort set hver dag, store som små projekter eller idéer der bare dukker op.

?Håndtegnede posters, der efterfølgende printes.

?Jeg bliver ofte inspireret af tiden og hvad der sker i verden, eller jeg bliver spurgt om jeg har noget specifikt. Det kan få mig til at tegne nogle kanoer, fabeldyr eller noget helt tredje, som jeg normalt ikke “gør i”.

?– Også unikke personlige tegninger/illustrationer til både private og erhverv, kan bestilles efter aftale og leveres også i digital version.

?At skabe en personlig tegning er helt specielt. Ud fra nogle stikord skaber jeg en fortællende unik tegning som netop kendetegner modtageren.

?At hjælpe virksomheder med at få deres budskaber ud, via unikke illustrationer er en fantastisk proces. Det kan være enkeltstående opgaver eller serier.

Jeg hjælper gerne

Kan jeg hjælpe dig med noget? Jeg er klar med tegnegrejet ? Art by Merete Helbech Hansen

Merete Helbech. Illustration
Morgen eller aften?
Illustration Merete Helbech

Vil du se flere tegninger?

Merete Helbech. Illustrator.
Merete Helbech arbejder i hjemmet med tegninger, malerier og andre kreative gøremål.
Foto Christine Holm chfotodesign.dk

Håndtegnede illustrationer

Tegningerne har jeg tegnet i frihånd, på min Tablet med en særlig pen eller jeg tegner på en tegneplade tilsluttet min PC. Jeg er ikke grafiker og faktisk praler jeg med at jeg ikke kan slå en lige streg