Min kreative rejse

Denne brændestak indbragte Merete et varmt gavekort til DK Brænde for 2. pladsen i konkurrencen for "Danmarks mest kreative brændestak" Der var briketter til to sæsoner til at holde varmen i bondehuset.

Min tanke med dette indlæg, Min kreative rejse, er at fortælle store som små ting.

Noget jeg har oplevet, noget jeg har skabt, eller noget som har påvirket min vej.

Værs’go at læse med

Indholdet vil komme på løbende, så dette indlæg vil ændre sig over tid, til en slags

lang STORYTELLING.

Danmarks mest kreative brændestak

Stormen Bodil hærgede en vinterdag i 2014 og et stort gammelt grantræ i haven væltede ned i drivhuset. Min søn og god nabohjælp startede motorsaven og jeg byggede hegn med alle de skønne træstykker. I foråret 2014 så jeg en dag den oplagte idé, at tegne glade smil på brændestykkerne.

Fluks fandt jeg et tegnekul og så var jeg i gang. Tog et billede, og ikke mere i det andet at det var et hyggeligt hjørne i min gamle have.

En dag på Facebook opdagede jeg en konkurrence om “Danmark mest kreative brændestak”. Konkurrencen var godt i gang, men jeg kastede mig alligevel ud i at deltage. Konkurrencen løb over noget tid, og efterhånden voksede mine chancer.

Og pludselig havde jeg vundet 2.præmien i konkurrencen om “Danmarks mest kreative brændestak”

Det var simpelthen bare dejligt og kærkomment og gevinsten som var et gavekort på kr. 4.000 blev straks anvendt til et par paller briketter og jeg var nu klar til vinterens kulde, med både varme i hus og hjerte af taknemmelighed.

Se det var et skønt step og dejlig anerkendelse på min kreative rejse, som jeg ikke havde kunnet forudse, men handlede på, da muligheden opstod.

Denne brændestak indbragte Merete et varmt gavekort til DK Brænde for 2. pladsen i konkurrencen for “Danmarks mest kreative brændestak”
Der var briketter til to sæsoner til at holde varmen i bondehuset.