Projekt “Illustrationer Thomas’ E-book”

Der bliver kigget på tegninger som skal bruges som illustrationer i Thomas Helbech Hansen's e-book
Juni 2016
Efterhånden har jeg tegnet over 100 tegninger til projektet – og det er bare helt forrygende at have sådan et samarbejde med sin egen søn, Thomas.
Thomas er nu i Taiwan, og med Skype og Messenger arbejder vi sammen, som vi næsten er i samme lokale.
Jeg er endnu ikke helt færdig, men tidsplanen ser ud til at holde 🙂
Jeg tegner videre 🙂
Et udpluk af illustrationer der skal bruges i Thomas Helbech Hansen's e-book
Et udpluk af illustrationer der skal bruges i Thomas Helbech Hansen’s e-book

 

Maj 2016
Pludselig sidder Thomas og jeg på en Pop Art kunstner café i Figuerola i Malaga.
Herligt at endelig se min søn IRL efter 1½ år hvor vi har talt sammen gennem Skype.
Jeg havde tegninger med på min tablet, og vi er godt i gang med projektet.
Til en bog på 330 sider skal der alligevel nogle tegninger til . Skøn er denne proces, som ikke må forceres.

Der bliver kigget på tegninger, som skal bruges som illustrationer.

Der bliver kigget på tegninger, som skal bruges som illustrationer.

 

Marts 2016
Tegnearbejdet går den rigtige vej. Der bliver tegnet løs og der er begejstring i begge lejre 🙂 Thomas Helbech Hansen, som har forfattet en e-book på over 300 sider sidder i Spanien mens mine tegninger tikker ind. Processen med at lægge illustrationerne er startet og jeg tegner løs. Over 30 tegninger er det indtil videre blevet til og der et godt stykke vej endnu.
Bogen, som er en engelsk/dansk indlæringsbog “The ultimate Danish phrasebook” byder på nye og velkendte gloser og sætninger, som udfordrer og inspirer mig. Der bliver snakket og skrevet, tegnet og fortalt, så samarbejdet er tæt på trods af afstanden.
Her er endnu en smagsprøve fra tegneblokken som altså er på vej til at lande i Thomas’ e-book. Og jeg må videre i tegneriet 🙂
dd038acf-f178-4fd3-a27f-2b0b07f41885
Januar 2016
Har fået frie hænder til at tegne illustrationer til en e-book.
Bogen er en engelsk dansk sprogbog på over 300 sider og et imponerende stykke arbejde som inspirerer mig på flere planer. “The ultimate Danish phrasebook” 26 chapters og 2000 phrases.
Jeg er godt i gang med at både læse, lære og tegne? Forfatteren er min egen søn Thomas Helbech Hansen som stort set har været udenlands de sidste 4 år. Det seneste år i Japan, Taiwan, Korea og nu Spanien. (Thank you Skype ) ?
At der er behov for en nutidig sproglig indlæring har Thomas vinklet på flere måder bl.a. Skypesessions, videoer mm. og nu denne e-book. Skønt er det at jeg er blevet koblet på, og her er en smagsprøve på nogle af illustrationerne som skal pimpe bogen. Fantastisk projekt at få lov at være en del af. Tak ??
6cb555ff-5be1-4593-aa91-e7fd7b047dea

Be the first to comment

Leave a Reply